Thursday, 22 December 2011

Item #5 : 7 Is Open and The Remaining Fingers Closed

hello readersssssssssss :D guess what,the title is the result :3 heheheh okay lets start the story..

my phone alarm got called at 8 am and i woke up like "what?8? i am so fuckin late >,<" then i met my mom and asked her "kenapa tak kejut?macam dah lambat je?" then with a very relax face she said "tanya kawan izzy dorang pergi pukul berapa" then i was "okayyyy" so i texted Cenul. and he said that he go to school at 9.30 am. then i "phewww,online kejap lah" :P

so i went to my room and ONLINE til 9 am. then i took my bath and siap-siap bla bla bla.. then pergi sekolah.

sampai je sekolah i saw Annam with his dad riding bike and when they saw me,they patah balik and said "weh kena pakai baju sekolah lah. Awal dah mengamuk kat budak budak yg tak pakai baju sekolah". so i went back home and changed. after i had my breakfast, my mom sent me back to school :3

sampai je sekolah, Awal dari jauh panggil. then dia kata pergi cari sesiapa yg tak pakai baju sekolah tu suruh dia balik tapi aku tak buat :P lol then i ran from him,no. actually he asked me to find Iskandar and tell him to go back home sebab tak pakai baju sekolah =,=" then bila dah jumpa,dah bgtau,no response. biasa lah tu. then kami berborak borak ramai ramai. masing masing mcm relax je and ada jugak yg takut. ada tu yg tak sabar sabar sangat sampai hantar sms nak tau result and sorang je yg dapat response XD

about 11 lebih result sampai and kitorang semua mcm "pffffttttt dah sampai ke?babi gila takut sial" hahaha 

then everyone went to their own class booth. then ucapan dari Pn.Aini mengatakan bahawa peratus straight A's meningkat dari 63 point berapa tah ke 65% :D and kelas Ino dikatakan 100% mendapat 8a and kelas Cen 29 org 9a. :)

then semua pay attention balik kat booth masing masing :3 awal awal aku dah dengar Haidee dapat 7a. so aku macam cuak gila babi lah kan. then takpalah. i went to belakang Awal then intai intai sebab time tu dia tgh selak selak slip :3 and this is the result :)



sooooooooooo,thats the result. 7A's and 1B and that is SEJARAH =,=" lol okay i'm still happy with it :D sampai sekarang mcm tak percaya sebab aku belajar last minute,tak tuition and bla bla bla. tapi thanks to ahli study group aku,Aiman Azfar,Dania,Izzwan,Cenul,Adiib,Ismail,Sarah,Najmi,Fairuz,Ayie,Farah,Jihah and Maahad. korang banyak membantu,seriously. thanks a lot :) 

okay thats all for today,keep visiting and stick to my 'Items' k, have a nice day ^^

No comments:

Post a Comment